+36 70 6025302 peteristvan@moleqla.hu

Az online rendszered felépítése

Jelenleg az alábbi sablon működik
Online gondolatmenet
Sajátítsd el az online gondolatmenetet, hogy amikor éjjel álmodból felriadsz is tudd, hogy mi miért csináltál meg. Ha ezt tisztán fogod látni, akkor semmi, de semmi akadálya nem lesz, hogy kiépíts egy online birodalmat.

Online Gondolatmenet

 

Facebook
A Facebook a világ egyik legsikeresebb online vállalkozása. DE akkor zárje be az oldalát, amikor csak akarja. Ezért Te a Facebookot csak kizárólag ugródeszkának használod  a névlistád bővítésére. Utána a saját oldaladon kommunikálsz. A legfontosabb része az online redszerednek. NE FELEDD.

Névlista bővítés

 

Landing Page
Ez egy saját oldal, ahol semmi mást nem tud az odakarülő érdeklődő tenni, csak feliratkozni. Ugyanis neked az első számú  feladatod a névlistád bővítése.

 

Hírlevélküldő rendszer

Tanuld meg beprogramozni a Listamester hírlevélküldő rendszerét a hatékonyabb kommunikáció érdekében.  Legalább 20 hírlevelet kell küldened az érdeklődőnek, de az sem baj, ha az elején minden nap megy ki egy levél.

Fontos: a levelek tájékoztató, oktató jellegűek, főleg a bizalom kialakítására szolgálnak. Természetesen a 3. levél után meg lehet próbálni a regisztrációt, de ne ez legyen a fő téma.

Listamester Hírlevélküldő (tovább…)

 

Hírlevél
Csak érdeklődő

 

Hírlevél 3
A harmadik levélnél mellesleg lehet említeni a regisztrációt, ha….

 

Regisztráció
Ha elérsz a 7 . hírlevélhez átvezetheted az érdeklődő egy értékesítési oldalra, ami úgy van felépítve, hogy lépjen be az érdeklődő a rendszerbe. Csatlakozzon hozzád, és Te segíteni fogsz neki. Ebben a fázisban is kell egy kis bizalom építés, de már az előző leveleidből ismert vagy a számára, főbb hangsúlyt inkább a biztonságra kell helyezni, arra, hogy miért nem lép félre, ha regisztrál.